Forradalmi újdonság

garantált
eredmények
1 hónapon belül
pénisznagyobbító
Rendeld meg akciós áron
{h10}{h1} óra {m10}{m1} perc {s10}{s1} másodperc
10300Ft.
20600 Ft.
Megrendelés
Stabil erekció Legalább 3-5 cm nagyobb pénisz Jelentősen feljavult potencia

Az elmúlt 25 év során, a férfiak átlagos péniszmérete
5 cm-rel lett kisebb.
Mi ennek az oka?

Szennyezett
környezet

Antibiotikum fogyasztás

Egészségtelen
bélflóra

Endokrin
rendellenességek

Stressz

A különböző eszközökből
származó elektromágneses sugárzás

A Magyar Tudományos Akadémia kutatásai felfedték, hogy az emberek méretbeli különbségei nem csupán a génekre vezethetők vissza - a környezet is fontos szerepet játszik. Ennek hatásait nem lehetséges mindig megszüntetni, de aktív természetes anyagokkal feljavíthatjuk a testünk védekező képességét, valamint serkenthetjük a sejtnövekedést.

A betegségek kialakulásának kockázata
a kis péniszű férfiak esetében

Korán megtapasztalt
erekciós rendellenességek
Fájdalmas vizelés
a vékony hajszálerek
miatt
Prosztatagyulladás
kialakulása
Szaporító szervrendszeri
rendellenességek
A tesztoszteronszint
csökkenése, ami
kopaszsághoz és elhízáshoz vezet
Korai
ejakuláció

Titanium - biztonságos pénisznagyobbítás,
kortól függetlenül

/ szexológus Kovács
Pál

A péniszméretükkel elégedetlen férfiak számára a Titanium napi kétszeres használatát javaslom a tusolás és a szexuális együttlét előtt

A termék hatékonyságát és biztonságosságát technikai vizsgálatokkal és azon férfiak részvételével lezajló névtelen felmérésekkel bizonyították, akik kipróbálták a Titanium-t:

Kezdeti
péniszhossz
A Titanium
három hetes
használatát követően

A Titanium-el történő pénisznagyobbításról szóló tanulmányok felfedték, hogy a növekedés folyamata teljesen természetes, és rendkívül hasonlít a pubertás kor alatt átélt nagyobbodáshoz. A szivacsos testek nem változnak meg, az érfalak nem deformálódnak el.

A vizsgálataink alapján kijelenthetjük, hogy minél kisebb volt egy férfi pénisze a
Titanium használata előtt, annál nagyobb lesz a növekedés,
miután a termék kapcsolatba lép a szervvel.

Több éves tesztelést követően, a Titanium kiérdemelte a bizalmat, hiszen biztonságos termék, amely nincs hatással az urogenitális rendszerre.

A Titanium gyors hatása a testben lezajló természetes folyamatok eredménye. A gél serkenti a pénisz szivacsos testeinek működését.

A legjobb eredmények eléréséhez, a
Titanium használatát érdemes a
jelqing gyakorlatok elvégzésével párosítani:

Jelqing

Egy olyan gyakorlatsorozat, amelynek célja, hogy meghosszabbítsa és megerősítse a férfi szaporítószerv szövetjeit, így fejtve ki pénisznövekedést. Több, mint egy tucatnyi jelqing gyakorlat létezik, ezek mindegyike a következő két fő szabályon alapszik:


1. FELMELEGÍTÉS

A felmelegítés segít meghosszabbítani a gyakorlatok hatását. Ennek köszönhetően, javul a vérkeringés, az erek jobban képesek kitágulni az átlagosnál, így a termék hatékonysága többszörösére nő.

2. Összenyomás

Az összenyomás célja a vérkeringés serkentése és a péniszszövetek megerősítése. Ahhoz, hogy a pénisz szövetjei ne károsodjanak, rendszeresen fel kell melegíteni és nyomást kell helyezni rájuk.

Az összeszorítás és a felmelegítés technikák

A jelqing gyakorlatok párosítása a Titanium használatával jelentősen, akár 20%-kal*.

* A Titanium vásárlói között elvégzett felmérés alapján

Miért olyan hatékony a Titanium?

A Titanium a trideceth nevű modern szilikont tartalmazza, amely segít a gél összetevőinek egyesítésében, így megnövelve azok bőrön keresztüli áthatoló erejét.

Az aktív hatóanyagok áthatolási szintje a szivacsos testeken

Hagyományos
gélek és krémek
Titanium

Fő összetevők
Titanium - borostyánkősav és Dimetil-polisziloxán (PDMS)

A borostyánkősav hatása

1
A borostyánkősav minden ember testében megtalálható. Ezt a sejtek mitokondriuma állítja elő, mint azok egyedüli energiaforrása. A sejteket a borostyánkősav "hajtja" a még gyorsabb munkára.
2
A péniszsejtek osztódása többszörösen hatékony lesz - a szövetek megnyúlnak, megnagyobbodnak. A folyamat tökéletesen természetes, nem terheli meg a testet.
3
A sejtek jobban kezdenek el működni, ami helyreállítja a mikrokeringést a pénisz szivacsos testeiben. A stabil vérkeringés az erekció egyik alapkövetelménye.

A dimetil-polisziloxán hatása

1
Katalitikus hatást fejt ki a pénisz szövetjeiben. A kémiai reakciók felgyorsításával, a sejtek és a gél összetevői közötti kölcsönhatás gyorsabban zajlik le, a PDMS napról napra meghosszabbítja és megnagyobbítja a péniszt, napról napra meghosszabbítja és megnagyobbítja a péniszt.
2
A fiziológiailag aktív anyagok beépülnek, majd behatolnak a mélyebb rétegekbe is.
3
Blokkolja az étellel és a gyógyszerekkel a vérbe kerülő méreganyagokat.

Érd el a benned rejlő maximális


méretet!

Megrendelés!
A természetes összetevők legkorszerűbb párosítása alkotja a gél egyedi összetételét, amely a pénisznövekedés kiváltásáért felelős
A Titanium napi használata garantáltan elképesztő, természetes eredményt biztosít, egyetlen hónap alatt

Több, mint 1 millió férfi
győződött már meg a
Titanium hatékonyságáról

3.9 cm Átlagos növekedés
87% Vásárlói elégedettség
98% Hosszabb együttlétek

Visszajelzések

Kipróbáltam, mert úgy voltam vele, miért is ne. Rosszabb biztos nem lesz tőle a helyzet. Végül, nem okozott viszketést vagy kellemetlen szagokat, és olyan gyorsan felszívódott, hogy el is felejtettem, hogy egyáltalán használtam. A péniszem 4 centit nőtt és vastagabb is lett, mindössze egyetlen hónap alatt!

Márk

25 éves
A farkam 7 centit nőtt és sokat vastagodott mindössze 6 hetes használatot követően. Eléggé aggódtam, hogy egyszer majd csak leesik a helyéről vagy többé nem áll fel, de az erekcióm továbbra is tökéletes, nem tapasztaltam semmi furcsaságot.

János

28 éves
Úgy érzem, működik a termék. Olyan, mintha a péniszed megkeményedne, hogy így fogalmazzam. Nehéz szavakkal elmagyarázni, de arra hasonlít, mint amikor a konditerembe nehéz súlyokkal edzel - érzed, hogy valami megváltozik és megerősödik a testedben.

Péter

32 éves
Ahogy öregszel, elkezded visszautasítani az ilyen dolgokat, nem mersz úgy kipróbálni újdonságokat, mint régen. Én 3 csomagot rendeltem meg a Titanium-ből már az elején, hogy biztosra menjek, hogy elég lesz. A gélt csak bedörzsölöd, aztán kiderül, hogy működik-e, de meglepő módon, TÉNYLEG MŰKÖDIK! A péniszem most 5 cm-rel hosszabb lett, és olyan vastag, mint a feleségem karja.

Mihály

46 éves
Olaszországban vettem először a termékből, ezért is volt elég meglepő, hogy nálunk is megvásárolható a gél. Elég jó cucc, nem csak üres ígérgetés. A növekedés lassan, de biztosan történik. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, továbbra is használni fogom.

Attila

35 éves
A feleségem rendelte meg a gélt - az orvos tanácsára -, mert kiválóan serkenti a vérkeringést és véd a prosztatagyulladástól, ami egyre csak közelített - éjszakánként állandóan pisilnem kellett. Most már végre normális a vérkeringésem, sokat javult az állapotom, és több energiám van. A növekedés nem volt olyan hatalmas, csak 2 cm, de ez nem számít, mert eddig sem voltak méretbeli problémáim.

Alex

31 éves
Mindig is szégyelltem a méretem, még a nyilvános mosdókba is féltem bemenni ez miatt. Aztán az egyik ismerősöm ajánlotta a Titaniumt, amellyel 34 nap alatt, 4,3 cm-t nőtt a péniszem.

Patrik

52 éves
Lefényképeztem a szerszámom a Titanium használata előtt, majd 4 héttel utána is. Az eredmény magáért beszél.

Antal

27 éves

Egészséges szexuális élet,
kortól függetlenül

A Titanium korrigálja a nemi szerv működését, helyreállítja az erek közötti kapcsolatot, feldobja a vérkeringést a szivacsos testekben, valamint semlegesíti a negatív külső tényezők hatását.

A hatékony formula és a természetes összetevők együttesen garantálják a teljes szexuális életet.

Figyelem! Óvakodj a hamisítványoktól!

Éld át az igazi
gyönyört a szex soránwith

Rendeld meg akciós áron
{h10}{h1} óra {m10}{m1} perc {s10}{s1} másodperc
10300Ft.
20600 Ft.
Megrendelő űrlap: